Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands

Over ons

Welkom bij Clutchfashion, leuk dat je ons hebt weten te vinden. Bij Clutchfashion ben je aan het juiste adres om de uitgebreide collectie clutches door te spitten op zoek naar dát avondtasje dat bij jou past.
Een clutch is onmisbaar als je naar een party gaat, waar laat je anders je sleutels, telefoon, sigaretten of lippestift? Een Clutch heeft het handige formaat om net alles mee te kunnen nemen wat je nodig hebt. Daarnaast hebben de meeste Clutches ook nog een verstelbaar schouderhengsel zodat je er in no time een schoudertasje van.kunt maken,
Hier vindt je de meest hippe exemplaren in veel verschillende kleuren, formaten en vormen zodat je jouw outfit net die boost kunt geven om er trendy en supervrouwelijk uit te zien. Imponeer je vriendinnen met die originele clutch of handtas die niemand heeft, onze collectie is namelijk uniek in Nederland.

Clutchfashion is een onderdeel van Senous Lifestyle, een jong en enthousiast bedrijf dat zich richt op de moderne stijlvolle “Woman of the world”.