Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands

Retourneren

Service bij Clutchfashion.nl
Service is iets wat bij Clutchfashion.nl hoog in het vaandel staat. Met jarenlange E-commerce ervaring weten we dat dit het belangrijkste is van allemaal.
We weten dus waar we over praten en wat er wordt verwacht.

Wat doen we nog meer?
* Het geven van persoonlijke en deskundig advies,
* Snel en correct leveren,
* Niet goed, geld terug,
* Als je een klacht hebt trachten wij deze dezelfde dag nog op te lossen.

Retourprocedure:
Retourneren is bij Clutchfashion.nl uiteraard altijd mogelijk. Wanneer je een product retour wilt sturen doe dat dan volgens onderstaande procedure:
* Stuur een e-mail met retouraanvraag naar info@senouslifestyle.com
* Vermeld hierin je ordernummer en reden van retour (niet verplicht),
* Vervolgens krijg je van ons een mail met verdere informatie en een retourformulier, * Hierna kunt je het artikel retour zenden, Hierna kunt je het artikel retour zenden,
* Stuur het ongebruikte product goed verpakt en inclusief het volledige ingevulde      retourformulier naar het adres zoals vermeld in de mail,
* Zodra het pakket door ons ontvangen is zal er een nieuw artikel naar je gestuurd worden, of zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het door jou opgegeven IBAN nummer.

Retourvoorwaarden:
* Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (Herroepingsrecht).
* Je dient vervolgens het artikel binnen 14 dagen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
* Het artikel wordt vergoed als deze ongebruikt is en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de onbeschadigde originele verpakking wordt geretourneerd.
* Onder bovenstaande voorwaarden wordt het aankoopbedrag terugbetaald of wordt er, in overleg, een alternatief product naar je gestuurd.
* Een eventuele terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontbinding overeenkomst.